Inschrijven

Onze cursussen

Bright Perspective is begin 2016 gelanceerd met één product: de opleiding Financieel Meesterschap. Daar willen we het uiteraard niet bij laten, dus werken we hard aan aanvullende en volledig nieuwe cursussen. Hieronder vind je een overzicht van wat we (binnenkort) aanbieden.

Voor bedrijven bieden wij cursussen en workshops op maat, afhankelijk van de tijd, het budget en aantal deelnemers. Zie hiervoor onze Incompany pagina.

Opleiding Financieel Meesterschap

Opleiding Financieel Meesterschap

Leer alles over persoonlijke financiële planning; van Besef tot Beleg.

Ontdek hoe leuk en makkelijk sparen kan zijn, hoe je aan je toekomst kunt werken zonder het gevoel te hebben jezelf vandaag te beperken en geld over te houden voor wat je écht belangrijk vindt!

Masterclass: Hypotheken

Masterclass Hyphotheken

In ontwikkeling (medio 2017): alles over het afsluiten van een voor jou passende hypotheek!

Weten waar je aan begint en waar je op moet letten als je een hypotheek gaat afsluiten is zo makkelijk nog niet. Waar begin je? Bij ons! Deze masterclass is binnenkort bij ons te volgen als vervolg op de opleiding Financieel Meesterschap.

Masterclass: Beleggen

Masterclass Beleggen

In ontwikkeling (medio 2017): verdere verdieping met betrekking tot investeren.

Dit onderwerp komt al uitgebreid aan bod tijdens de opleiding Financieel Meesterschap, maar voor de echte enthousiastelingen bouwen wij aan een extra verdiepingsmodule. Binnenkort bij ons te volgen als vervolg op de opleiding Financieel Meesterschap.

Blijf op de hoogte via onze mailing lijst!

Alle 1 resultaten weergegeven