Financieel Meesterschap

Cursusdata voor 2016 worden binnenkort bekend gemaakt.

Opleiding Financieel Meesterschap

Zie jij ook dat een stabiele financiële basis een sterke bijdrage levert aan een volwaardig en welvarend leven? Dat het op orde hebben van je financiën je in staat stelt jezelf te ontwikkelen, te zorgen voor anderen en je omgeving, te sparen, te reizen en te werken aan je toekomst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Met de opleiding Financieel Meesterschap helpen wij jou als young professional jezelf persoonlijk en financieel verder te ontwikkelen. Wij geloven dat zelfontwikkeling, zelfontplooiing en het leven op zich kan worden vergemakkelijkt door het hebben van een goede financiële basis.

Resultaat

 • Je bent beter in staat persoonlijke en financiële doelen te stellen
 • Je wordt uitgerust met handvatten om die doelen te halen
 • Je bent bewust van de effecten van je uitgavenpatronen
 • Je verbetert je budgetteer-, spaar- en investeringsvaardigheden
 • Je krijgt inzicht in de lange-, en kortetermijnvoordelen van Financieel Meesterschap
 • Je beschikt over concrete methoden en technieken om je geld te laten groeien

Onze garantie

Het unieke aan onze opleiding, ten opzichte van bijna elke andere opleiding, is dat door het toepassen van de cursusinformatie deze zichzelf al op korte termijn kan terugbetalen. Lukt het je echter toch niet om na de cursus een goede start te maken op weg naar financiële vrijheid? Dan betalen wij het opleidingsbedrag terug!

Opleiding Financieel Meesterschap

v.a. € 540,- (al onze prijzen zijn inclusief btw, alle cursusmaterialen en catering!)

Duur

4 dagdelen, 1 dagdeel per maand (zie data)

Plaats

Amsterdam

Doelgroep

Young professionals die vandaag en in de toekomst persoonlijk willen blijven groeien door meester te worden over hun financiën.

Fundering voor morgen

Het liefst wil je natuurlijk vandaag al zoveel mogelijk van het leven genieten: uit eten gaan, vakanties en uitstapjes met vrienden. Tegelijkertijd weet je ook, al dan niet in je achterhoofd, dat je moet nadenken over morgen… Je wil namelijk vast nog eens een mooie reis maken en jezelf ook in de toekomst blijven ontwikkelen. Wellicht wil je een eigen huis kopen of verbouwen, misschien denk je aan trouwen of het krijgen van kinderen. In dat laatste geval gun je die uiteraard een mooie jeugd en de mogelijkheid tot studeren. Uiteindelijk wil je vast ook wel eens stoppen met werken, en ook daar is geld voor nodig. Hoog tijd dus om ook financieel volwassen te worden!

Omgaan met geld is voor de meeste mensen echter, net als veel andere essentiële levensvaardigheden (life skills), niet iets dat je écht is aangeleerd. Laat staan hoe je geld voor je aan het werk kunt zetten zodat het over tijd meer waard wordt.

Met onze cursus Financieel Meesterschap word je bewuster van je wensen en verlangens en krijg je grip op het financiële plaatje dat daar bij hoort. We geven je verfrissende inzichten en bruikbare handvatten met betrekking tot (be)sparen en treden in detail over hoe je jouw geld met beperkt risico voor je aan het werk kunt zetten (investeren).

Het is ons doel jou vandaag al maximaal van het leven te laten genieten terwijl je ook werkt aan je fundering voor morgen, wat er ook op je pad komt.

“Deze cursus ontwaakt je voor de mogelijkheid van financiële vrijheid.”
– Mark Rijsdijk

 

“De cursus Financieel Meesterschap zorgt voor een frisse blik bij mensen die moeite hebben met sparen, interesse hebben in beleggen of zorgvuldiger willen leren omgaan met hun uitgavenpatroon. Een persoonlijke, uitnodigende cursus maakt dit tot een prettige en vooral leerzame ervaring.”
 – C.H. Poels

 

“Informatieve cursus die heeft geleid tot nog beter besef, verscherping en verbetering in het inrichten van mijn financiën.”
– Wesley Wajon

 

“Een aanrader voor iedereen! Ik had nooit gedacht dat geld zo leuk kon zijn – en sparen zo makkelijk! Mike en Sterre zijn een geweldig team en hun enthousiasme voor financiën, maar ook persoonlijke groei, werkt aanstekelijk en inspirerend. Na deze cursus zal ik nooit meer hetzelfde naar geld kijken en daar ben ik Mike en Sterre ontzettend dankbaar voor!”
– Elzemiek Zinkstok

 

“Erg leuke cursus gegeven door twee evenzo leuke gasten met duidelijke knowhow van de uitgebreid belichte topics. Daarnaast een cursus waarbij elke discussie die ontstond vrijwel iedereen aan leek te gaan, direct dan wel indirect, waardoor het constant relevant en interessant bleef.”
– Tim van Dorp

Opleiding Financieel Meesterschap

Hieronder kunt u zich inschrijven, wij bieden binnen onze cursus:

 • 4 volledig verzorgde cursusmomenten
 • Inclusief (goede) koffie, thee en hapjes
 • 4 digitale contactmomenten
 • Alle cursusmaterialen
 • Levenslange toegang tot onze besloten fora
 • Uitgebreide verdiepingssyllabus
 • Certificaat van deelname
 • Unieke terugkomdag

VIP upgrade

Tijdens de opleiding kunnen we niet altijd op ieders persoonlijke situatie in gaan. Wanneer je het maximale uit deze opleiding wil halen, overweeg dan onze VIP upgrade! Als VIP helpen wij jou tijdens twee aanvullende, persoonlijke, contactmomenten nog gerichter de opleiding in te duiken en de informatie maximaal te implementeren.

 • Persoonlijke intake
 • Persoonlijk contactmoment tussen het 3e en 4e cursusmoment

Kom samen!

Wij zijn van mening dat het implementeren van de cursusinformatie aanzienlijk makkelijker gaat als je mensen in je omgeving hebt die jou mindset en doelen delen. Denk aan je partner, een goeie vriend of vriendin. Als jullie tegelijkertijd de cursus komen volgen geven we jullie graag ieder 20% korting!

Als je met 4 of meer wil komen, neem dan contact met ons op, misschien kunnen we voor jullie wel maatwerk leveren wat de kwaliteit verhoogd en de kosten verlaagd!

Opleiding Financieel Meesterschap

Opleiding Financieel Meesterschap

€446,28€640,50 incl. BTW

U kunt hieronder uw voorkeuren aangeven.

Wissen
SKU: U heeft nog geen opties geselecteerd. U kunt hierboven uw voorkeuren aangeven.

Productbeschrijving

Dit is een Extra stuk tekst voor het product. misschien kan dit beter is het omschrijving tabblad, want je kunt hier geen afbeeldingen of opmaak enzo in zetten. misschien is er een rich text editor optie hiervoor ook, dat zou nice zijn, maar anders kan ik ze prob. ook switchen.
geen rich text helaas, maar werkt wel met html tags hopelijk
ok, werkt alleen zonder beveiliging, dus goed werkende html gebruiken anders breek je de pagina.

laters.

is gelukt dit is nu dus voor in de description tab.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht mogen een review achter laten.

Blijf op de hoogte via onze mailing lijst!